Cautare

2097 de rezultate pentru "cj galati" (2.91 secunde)
Pentru ca nu a respectat programul de investitii programate pentru anii 2005-2006, ArcelorMittal Galati a fost actionat in instanta de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Stratului (AVAS), pentru plata unor despagubiri restante in valoare de 2, 2 milioane de dolari.
Domneasca in orasul Galati. In acest moment, reteaua numara 61 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati si 50 in Bucuresti si Ilfov. ... 103, Galati, are o suprafata de 120 m² si insumeaza aproximativ 4.500 de produse.
Spre deosebire de adversarele din ultimele doua etape, HC Galati (locul trei) si HC Zalau( locul doi), formatii in fata carora oltencele au suferit infrangeri, HCM Roman pare un adversar mai abordabil pentru echipa pregatita de Bogdan Burcea.
Galati: Peste 450 de invitati la nunta pugilistului Lucian Bute Fostul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, se casatoreste, sambata, la Galati, cu Elena Aprozeanu, la nunta fiind asteptati peste 450 de invitati.
Nimeni nu se astepta sa ia o asemenea decizie din penitenciar Stirile Pro TV:Zeci de TIR-uri cu ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati In judetul Galati au ajuns ajutoare trimise de institutii ale statului, dar si de oameni simpli care s-au gandit la durerea celor de langa ei.
Nu si Primaria Galati, despre licitatiile careia afli doar daca esti trimis direct la sursa de informatii, care, se vede treaba, e alta decat Portalul National de Administratie sau Portalul Primariei Galati.
In toamna acestui an, in zona Galati s-au inregistrat viituri deosebit de grave, fiind evacuate peste 6000 de persoane din 39 de localitati, in urma distrugerii a aproape 1800 de gospodarii.
Ziua in care Romania intra oficial in ecuatia migratiei - ce beneficii au la noi refugiatii Primii refugiati repartizati Romaniei au ajuns joi in Romania, fiind asteptati la Galati. ... In Romania exista centre regionale de cazare si proceduri pentru azil in Bucuresti, Timisoara, Giurgiu, Radauti, Galati si Maramures.
Modul in care PNA Galati a inteles ca trebuie sa lupte impotriva coruptiei lasa de dorit. ... Cel putin asta s-a intamplat de cand sefa PNA Galati, Cezarina Bamboi a anuntat ca nu are timp de acomodare si se apuca de lucru rapid.
16 persoane au ajuns la Spitalul de Urgents din Galati dupa ce microbuzul in care se aflau a derapat pe zapada si a lovit un copac.
Un accident feroviar grav a avut loc sambata seara, in Gara Galati. Potrivit CFR Calatori, primul vagon al garniturii care se forma pentru ruta Galati-Marasesti a fost tamponat la cuplarea locomotivei. La fata locului s-au prezentat pentru efectuarea de verificari reprezentati ITM, AGIFER, Revizoratul Regionsl SC si SRTFC Galati.
Becalistii de la Galati sint multumiti de faptul ca social-democratii din intreaga tara l-au reales pe Mircea Geoana in functia de lider suprem al PSD. ... liderii PNG Galati cred ca Geoana va ingropa PSD.
Astazi, in jurul pranzului, presedintele Traian Basescu se va afla la Galati, mai precis in holul Universitatii "Dunarea de Jos", unde se va intalni cu mai multi studenti galateni pentru a purta o serie de discutii asupra unor subiecte de actualitate.
criteriul conservarii pozitiilor la nivelele superioare de reprezentare (Presedinti CJ, municipii resedinta de judet, primarii de Capitala). ... Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Filiala galateana a Partidului Noua Generatie a semnat ieri, la sediul Partidului Popular Crestin Democrat Galati, protocolul privind unificarea miscarii popular-crestine. Vicepresedintele PPCD Galati, Adrian Secrieru, a declarat ca documentul a fost semnat de PNG Galati, prin presedintele Vasile Capris.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
"Delphin International", jocul piramidal aparut de aproape 5 ani in Romania si de vreo trei in Galati, continua sa-si intinda tentaculele in orasul de la Dunare, desi escrocheria a explodat cu zgomot in Timisoara, Arad sau Iasi.
Mircea Razvan Cristea, viceprimarul PNL al Galatiului, a facut public faptul ca patrimoniul municipiului Galati va fi intarit de mai multe hotariri de guvern. ... Sala Sporturilor va fi in mod oficial in administrarea municipiului Galati.
Intr-un an electoral, in care mai toate partidele politice ies la rampa si promit marea cu sarea, la Galati unii politicieni vin cu promisiuni penibile:
Atmosfera din plen s-a incins o data cu dezbaterea motiunii, mai ales ca PSD a inlesnit participarea la lucrari a unui grup de sinistrati din judetul Galati.
google-analytics.com